Várható olvasási idő: 3 perc

Nem tudsz választani, hogy kire bízd webáruházad elkészítését? Érdekel, hogy mennyibe kerül egy webshop? Az alábbi cikkben hasonló funkciókkal rendelkező webáruházak árait és a kínált kiegészítő szolgáltatásokat hasonlítjuk össze.

Webáruházak összehasonlítása. A táblázat thetrendplus.com/blog oldalon elérhető!

Az e-kereskedelem folyamatosan növekszik és ez a tendencia a következő pár évben valószínűleg nem fog megváltozni. A bérelhető webáruházak jelentős piaci részesedést értek el az évek alatt (pl.: ShopRenter), de kicsit sem sikerült háttérbe szorítaniuk az egyedi fejlesztésű, vagy ingyenes tartalomkezelőre épülő webáruházakat sem (pl.: a WooCoommerce webáruház).

Jelenleg nincs olyan piaci szereplő, aki minden webáruház számára egységesen ideális megoldást tudna szolgáltatni.

Az alábbi táblázatban összehasonlítjuk a WooCommerce, a Shoprenter és a Shopify webáruházak ajánlatait:

Webáruház összehasonlítás 2019, 2020. Webáruház árak, kínált szolgáltatások, éves költségek. Webáruház készítését vállaljuk Debrecenben és az ország bármely pontján!

Elmondható, hogy a kezdeti belépés költség WooCommerce-es webáruháznál jelentősebb (bár a részletfizetés, akár havi jelleggel itt is megoldható), mint egy azonos funkciókkal rendelkező bérelhető webáruház esetén, azonban az utóbbinál a bérleti díj 12 hónap alatt általában eléri a WooCommerce webáruház teljes költségét, így utána már a rendszerhasználatért kell fizetni a teljes havidíjat.
Bizonyos költségek minden szolgáltatásnál felmerülhetnek, így a domain(ek) éves díja(i), a tárhelyszolgáltatás éves költsége, vagy pl. WooCommerce esetén havi, negyedéves, féléves karbantartási díjak.

Miért minket válassz?

Ügyfeleink a hosszú távra vetített kimagasló költséghatékonyság, a rövid elkészítési idő és a prémium webáruház megjelenés és funkcionalitás miatt választják az általunk kínált megoldást.

Természetesen bizonyos esetekben – amikor egy ügyfél részéről nagy a bizonytalanság webáruházának sikerességével kapcsolatban – érthető a pár havi bérlés, hiszen így kevesebb a kockázat.
Itt fontos hozzátenni, hogy egy webáruház felfuttatása csak jelentősebb marketing költségvetéssel érhető el pár hónap alatt – a vásárlói tábor eléréséhez, megtartásához, a közösség építéséhez ennél több időre van szükség. Azonban eladható termék esetén minőségi marketing szolgáltatásokkal, és a piaci átlagnál magasabb szintű funkcionalitással, kezelhetőséggel és megjelenéssel bíró webáruház a mai piaci környezetben igenis tud sikeres lenni.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne webáruházakkal, webfejlesztéssel, marketing szolgáltatásokkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!