Várható olvasási idő: 3 perc

Egyik kedves ügyfelünk úgy döntött, hogy – egy 2018-ban átadott hazai webáruház után – amerikai székhelyű vállalatának arculati és webes megújítását is ránk bízza. Örömmel vállaltuk a feladatot, mely mint kiderült, az utóbbi idők legösszetettebb fejlesztői feladatai elé állított minket.

Arculattervezés

Céges kisarculat tervezése mellett döntöttünk, mely megába foglalta az új logó, a névjegykártya, levélpapír és email aláírás tervezését, utóbbi esetben HTML kódban történő átadását is.

Logótervezés, arculattervezés, kreatív grafikai megoldások Debrecenben.
Logótervezés meglévő logó stílusjegyeit figyelembe véve.

A logó tervezésekor kikötés volt, hogy a korábbi, hosszú évek óta használt logó stílusjegyei köszönjenek vissza egy új, modern megjelenésben. Ezért a színvilágot és a fő alakzatot felhasználva álmodtuk meg az új logót, mely elnyerte megrendelőnk tetszését.

A névjegykártya és az email aláírás esetén természetesen az új logó elemeit vittük tovább. Névjegy esetén a webáruház egyik kiemelt termékének szerepeltetése is is kikötés volt.

Kisarculat tervezés, valamint kisarculati elemek tervezése, névjegykártya tervezés - Debrecenben és az ország bármely pontján.
A bemutatott 4 db tervből a megrendelő által kiválasztott végleges névjegykártya.

Weboldal grafikai tervezése és fejlesztése

Az utóbbi időszak legkomplexebb webáruháza tervezésekor egy viszonylag hosszú főoldalt terveztünk, melyen egy hármas elosztású felső váltó, kategórialista és több kiemelt termékkategória kínálata is megjelent. A be- és kikapcsolható részegységekkel megrendelőnk szabadon tudja aktuális promóciója alapján változtatni az oldal felépítését. Természetesen minden szöveges rész szabadon szerkeszthető.

Felhasználóbarát webáruház tervezése és fejlesztése. Webdesign és webfejlesztés a legmodernebb trendeket is megelőzve.
A gammatradeusa.com webáruház főoldali látványterve.

Webáruház kiemelt funkciói:

A webáruházról elmondható, hogy a WordPress tartalomkezelő rendszerre épül, melyet a következő egyedi megoldásokkal bővítettünk ki, alakítottunk át. A webáruház elkészítésekor meglévő sablont nem használunk, nem alakítunk át, továbbá az egyedi funkciókat minden esetben saját fejlesztésű bővítményekben készítünk el.

Az alábbiakban olvashatóak a kiemelt funkciók:

 • egyedi fejlesztésű termékösszehasonlító,
 • egyedi fejlesztésű anti-fraud detection algoritmus a pénztár oldalon, valamint adminsztrációs felületen vásárlások rangsorolása kapott pontszám szerint.
  (Mi az az anti-fraud detection? A jelentős anyagi kárral járó valószínűsíthetően nem valós, vagy robot által leadott rendelések kiszűrése. Algoritmusunkban a vásárló által megadott adatok és pontos lokáció kerül összevetésre az adminisztrációs felületen beállítható paramétereket figyelembe véve.)
 • vásárlói vélemények megjelenítése a kezdőlapon és termékoldalakon,
 • főoldali Call-to-action szekció elhelyezése,
 • események, blog bejegyzések feltöltésének lehetősége,
 • dinamikus keresési lehetőség,
 • egyszerű kezelhetőség, prémium megjelenés,
 • tűzfal és adminisztrációs felület védelme,
 • részletes statisztikai rendszer integrálása.

Webáruház nyitásán gondolkozik, vagy meglévő oldalát szeretné vásárlóbarátabbá tenni?

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne webáruházakkal, webfejlesztéssel, marketing szolgáltatásokkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!