Várható olvasási idő: 1 perc

Egy nemzetközi elektronikai cikkeket forgalmazó áruházlánc részére került fejlesztésre ez a kiszállítások követését elősegítő és felhasználói elégedettséget mérő mobilapplikáció. A fejlesztést végző cégen keresztül léptünk be a projektbe, melyben az applikáció felhasználói felületének megtervezése volt a feladatunk.

A kapott drótvázak és dokumentáció alapján több verziót is elkészítettünk, különböző, de a márkához szorosan kötődő színvilágokkal.

Kiemelt figyelmet fordítottunk a tervezés alatt arra, hogy az applikáció használata közben a felhasználóknak tökéletes felhasználói élményben legyen részük. A usability mellett az egyszerűségre is nagy hangsúlyt fektettünk.

Bízunk benne, hogy az applikáció megvalósítása után a megbízó rengeteg új visszajelzést tud gyűjteni vásárlóitól és azokat felhasználva sikeresen tudja finomhangolni a szállítással kapcsolatos folyamatokat.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne mobilapplikációk, illetve azok felhasználói felületének tervezésével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!