Várható olvasási idő: 3 perc

Mindig örülünk, amikor úgy talál meg minket egy érdeklődő, hogy egy elégedett ügyfelünktől kapta meg elérhetőségünket – ennél nagyobb elismerés egyik szakmában sem kell.

Így történt, hogy egy debreceni asztalosipari vállalkozás új logójának és bemutatkozó céges weboldalának megtervezését nyertük el feladatul – amit teljes szívvel-lélekkel el is végeztünk. A cél az volt, hogy új ügyfelünk is teljesen elégedett legyen az eredménnyel és olyan logója, valamint weboldala legyen, ami konkurensei közül is kiemeli őt és szolgáltatásait.

Céges bemutatkozó weboldal, weboldal tervezés Debrecen, kivállalat weboldal
Nagy felbontású képek, kellemes színvilág, jól olvasható tipográfia.

A logó tervezésénél hagyományos asztalosipari motívumokat jelenítettük meg a PRD Bútor neve mellett és az egész megjelenést egy kellemes, tevékenységi körhöz maximálisan illeszkedő színvilággal láttuk el.

Napjainkban több webáruházat készítünk, mint céges weboldalt. A bemutatkozó oldalak megtervezésének és fejlesztésének is van egy saját varázsa, hiszen ezzel teremtjük meg egy cég online jelenlétének legfontosabb oszlopát – és miért ne lehetne egy kisvállalkozásnak is profi, prémium weboldala? Így készült el a PRD Bútor asztalosipari vállalkozás weboldala, mely hatalmas felbontású képekkel, logóhoz illeszkedő, gyönyörű színvilággal és tipográfiával rendelkezik.

Tartalmilag egy komplex főoldalt és részletező aloldalakat, valamint egy űrlappal rendelkező kapcsolatfelvételi oldalt tartalmaz, így valóban csak a legfontosabb funkciókat tartalmazza.

Mobileszköz barát weboldal, reszponzív weboldal, prémium weboldal
Prémium megjelenésű weboldal – mobileszközön is.

Az oldal természetesen teljesen reszponzív, így mobileszközön is kiváló felhasználói élményt nyújt, melyre külön figyelmet is fordítottunk.

Weboldal kiemelt vevőszerző funkciói:

  • A vállalkozás előnyeinek megjelenítése
  • Főoldali Call-To-Action szekció elhelyezése
  • Jól elhelyezett marketing üzenetek, kapcsolatfelvételre ösztönzés
  • Egyszerű kezelhetőség

Weboldal elkészítési ideje

A teljes weboldal elkészítési ideje: 4 munkanap.
(grafikai tervezés, fejlesztés, tesztelés munkaórái összesítve)

Amennyiben minőségi weboldalt szeretnél, régi weboldalad újítanád fel, vagy teljesen újban gondolkozol, akkor fordulj hozzánk bizalommal!