Várható olvasási idő: 2 perc

Egy side projektben próbáltuk ki magunkat, melyhez új logó és weboldal tervezése és több, sikeresen végrehajtott email kampány megtervezése és kivitelezése is társult. A látványterv.com fő profilja a 3D-s építészeti látványtervek készítése – ehhez mérten egy igazán letisztult, modern arculatot és weboldalt álmodtunk meg hozzá – és meg is valósítottuk.

Logótervezés Debrecen
Látványterv.com logó

A logó tervezésekor a színvilág kiválasztása volt az első feladatunk. Itt a B2B üzleti világban szívesen látott kék színt és annak árnyalatait ötvöztük a grafitszürke tipográfiával. A szimbólum egyértelműen ábrázolja a képkészítés folyamatát és a renderelést.

Weboldal tervezés és fejlesztés
Látványterv.com webdesign és webfejlesztés

A weboldal grafikai tervezésekor a napjainkban megszokott megjelenéseket kombináltuk egy videót tartalmazó fejléccel, így csempészve dinamikát az oldalba. Kényes feladat a videó olyan sizntű optimalizálása, hogy az normál megjelenítőn szépen jelenleg meg, de mobileszközön se tartson irreálisan sokáig az oldal betöltődése. A kettő közötti arany középutat sikerült megtalálnunk.

Az oldal letisztult színvilággal és erős tipográfiai elemekkel rendelkezik. A részletes tartalmi leírásokat nem a szokványok felsorolásokkal, hanem dobozos megoldással jelenítettük meg.

A sikeres indulást követően több email kampányt terveztünk és valósítottunk meg, melyben egyedi, reszponzív hírleveleket tudtunk eljuttatni az érdeklődőkhöz.

Weboldal kiemelt vevőszerző funkciói:

  • A vállalkozás előnyeinek megjelenítése
  • Főoldali Call-To-Action szekció elhelyezése a kapcsolatfelvétel elősegítése céljából
  • Egyszerű kezelhetőség, kiváló olvashatóság

Amennyiben minőségi weboldalt szeretnél, régi weboldalad újítanád fel, vagy teljesen újban gondolkozol, akkor fordulj hozzánk bizalommal!