Várható olvasási idő: 3 perc

Úgy történt, hogy év elején léptünk be a jogyakorlatbank.hu projektjébe. A módszertani portál megvalósulásában jelentős szerepet játszott munkánk, amely kiterjedt a portál koncepciójának megtervézésére, az arculati elemek és a webdesign megtervezésére, valamint a fejlesztésre egyaránt.
Mit ne mondjunk…a végigjárt út hosszú volt, de minden pillanatáért hálásak vagyunk.

Webdesign tervezés, UI, weboldal fejlesztés
Egyedi megjelenésű weboldal – komplex funkciókkal.

A Gamekapocs projekt nem más, mint egy pályázati támogatással megvalósult módszertani portál, mely az induláskor feltöltött anyagokon kívül lehetőséget nyújt a regisztrált felhasználóinak a gyűjtemény bővítésére. Ez a felhasználókezelés, tartalomfeltöltési, moderálási rendszer adta meg a projekt különlegességét számunkra.

Logótervezés

A logó megtervezésekor tehát egyértelműen a módszertan, a nevelés, a játékok és a foglalkozások címszavak lebegtek a szemünk előtt. Mivel a fantázianév adott volt, így ezt továbbgondolva született meg a logó. Természetesen most is, mint minden esetben több variáció készült, végül ma megbízó választása az itt látható logóra esett.

Weboldal grafikai tervezése és fejlesztése

A weboldal megtervezésekor több szempontot követtünk. Célunk az volt, hogy a felhasználók könnyen tudják használni az oldalt, a gyűjteményben történő keresés, a regisztrációs folyamat, az oldalra történő belépés és a tartalmi feltöltés is teljesen logikus és egyszerű legyen.

A felhasználóknak tehát lehetőségük van keresni és tartalmat is feltölteni. A feltöltés követelménye az előzetes regisztráció, majd az oldalra történő belépés. A belépés után 3 fő kategóriába tudják feltölteni a felhasználók a tartalmaikat, mely beküldése után egy adminisztrátori ellenőrzés, moderálás következik. A tartalom engedélyezése után minden felhasználó követni tudja a saját feltöltéseinek állapotait.

UI tervezés, UX tervezés, UX design
Minőségi felhasználói felület tervezése a tökéletes felhasználói élményért – UI/UX tervezés

Weboldal kiemelt funkciói:

  • Tartalom több szintű kereshetősége, szűrése
  • Felhasználókezelés, regisztráció, belépés
  • Felhasználói tartalomfeltöltés, adminisztrátori moderálási rendszer
  • Egyszerű kezelhetőség, prémium megjelenés

Amennyiben minőségi weboldalt szeretnél, régi weboldalad újítanád fel, vagy teljesen új komplex projektben gondolkozol, akkor fordulj hozzánk bizalommal!